You are here

Asus brengt moederbord met ondersteuning voor 20 grafische kaarten

Jurgen's picture
Submitted by Jurgen on Thu, 31/05/2018 - 19:07

Hardwarefabrikant Asus toont voor het eerst een moederbord ontworpen voor cryptomining. Het H370 Mining Master-moederbord biedt ondersteuning voor 20 grafische kaarten.

Alhoewel het H370-moederbord slechts over een enkele PCIe-aansluiting beschikt om grafische kaarten met het bord te connecteren, kan je dankzij de 20 verticale usb-poorten over PCIe toch meer videokaarten aansluiten.

Cryptominers maken vaak gebruik van PCIe-adapters die toelaten om de grafische kaarten verder van het moederbord te positioneren. Bovendien maakt Asus het voor miners eenvoudiger om met de GPU State Detection te controleren of de grafische kaarten ‘werken’ of een foutmelding geven.

Achtste generatie

Het H370-moederbord ondersteunt de LGA 1151-socket van Intel en biedt ondersteuning voor processoren van de achtste generatie. Ook beschikt het bord over twee geheugenslots die samen maximaal 32 GB DDR4-geheugen ondersteunen met snelheden tot 2666 MHz.

Verder is het H370 Mining Master-moederbord niet het enige voro cryptominers bedoelde moederbord in het portfolio van Asus. Zo bracht het bedrijf ook al het B250 Mining Expert-bord op de markt.

Het H370 Mining Master-moederbord verschijnt in het derde kwartaal van 2018 op de markt. Voorlopig is de kostprijs nog onbekend.

Add new comment

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.