You are here

OnePlus 3 opnieuw te koop in Europa

Jurgen's picture
Submitted by Jurgen on Wed, 14/09/2016 - 13:32

Na een verkoopsstop van meer dan een maand is de OnePlus 3 opnieuw te verkrijgen in Europa. Na een erg succesvolle lancering – die voor het eerst gebeurde zonder uitnodiging – bleek al snel dat de smartphonefabrikant de vraag niet kon bijhouden. Wachttijden werden almaar langer, wat een probleem was aangezien het toestel enkel en alleen te kopen valt via de webshop van OnePlus.

Een verkoopsstop werd daarom ingelast van 9 augustus tot en met 12 september. Alleen in Engeland en Duitsland, twee belangrijke markten binnen Europa, bleef de verkoop ongestoord verdergaan. Het vierde toestel van het Chinese OnePlus is zo opnieuw beschikbaar voor de scherpe prijs van 399 euro.

Ondertussen werkt de fabrikant verder aan een nieuwe versie van zijn OS. OxygenOS 3.5.1 zal binnenkort binnenrollen op de OnePlus 3. Ondertussen klinkt het echter ook dat OnePlus zijn teams van ontwikkelaars van Oxygen en Hydrogen (het OS voor de Chinese markt) wil gaan samenvoegen. Mogelijk gaat een OnePlus er daardoor binnenkort net iets meer als een iPhone uitzien.

 

 

Bron

Add new comment

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.